19 Ekim 2007 Cuma

Haftasonu gelse de havalar bozsa

Cidden neden böyle oluyor ? Bu hafta da aynen geçen hafta, ondan önceki haftalar ve geçmiş yılların haftaların da olduğu gibi, hafta içi güneşli günleri yaşayıp, tam cumartesi akşamına geldiğimizde yağmur yağacak. Peki neden ? Neden balkanlardan başka bir yerden gelemeyen şu soğuk hava dalgası, önce marmaranın batı kıyılarını cuma akşam ve cumartesi gündüz saatlerinde yağmurlarla yıkayıp, sonrasında tam da cumartesi akşamı istanbulu sıkıştırıyor ?

Yağmura ve özellikle de kara bu sene çok ihtiyacımız var orası ayrı. Ki küresel ısınmayla ilgili mutlaka bir şeyler söyleyeceğim burada, ciddi endişelerim var ama sloganım şudur ki, yağmur- kar-soğuk hava üçlüsü , haftaiçi beş gün yağ gürle ama cumartesi akşamlarını ılık ılık bize bırak olmaz mı ?

Bu kış sırtı kalorifere daya, aç şarabını, tak dvdyi, al batteniyeyi modunu zaten çok yaşayacağız.. Konser sezonu açılmışken şu baharı bu kadar tatsız tutsuz geçirmek de istemiyorum yahu :) sevgiyle..

1 yorum:

İlkeR dedi ki...

Güzel diyosun iyi diyosun da bence yağmurun hayatına etkisi depresif bir mod katmaktan öteye şu noktada geçiyo. Atıyorum misal bi akşam bi şey yapmak istedi canın, atıyorum babylon da oldies partisi var. çok popüler bi parti ve sen bu partiye uğraş didiş davetiye ayarlamışsın ve havalı bi biçimde gidiceksin. Bi arkın da sana delice yancı olmuş ve evde içiyosunuz vodkaları...Olmaz ya hava gürlemesine rağmen asmalı mescit e gidip delice eğlenesiniz var...Yağmur deli gibi yağıyo ve dışarı çıkıyosunuz...Yağmur bu noktada anadolu yakasında oturmak ve karşıya geçmenin çilesi anlamında çok etkili...Yerler lokal havuzlar durumuna dönüşmüş ve ceylan gibi seke seke dolmuş bekliyosun :) çözüm basit... ya avrupa yakasında oturucaksın ve eve çağırdığın bir durak taksisiyle sorunsuz mekana ulaşacaksın...ya da kadıköy barlar sokağında metalci tayfayla bütünleşeceksin...Bu tamamen farazi bi olaydı aklıma geldi uydurdum:) bugün yine cumartesi...sen yine bu cumartesi karşıya geçmek istiyceksin ey Parsa...Kral Dariuvahush... tıpkı baban Vishtaspa ve atan Aryaramna gibi aklını kullanıp avrupa yakasına taşınacaksın :) yancı arkınla beraber :)

Öperim

Anakin Skywalker aka The Chosen One of the Ancient Jedi Prophecy